Altijd een reden voor Hegoprojecten

Hegoprojecten is een specifieke dienstverlener en voert als aannemer of onderaannemer verschillende werkzaamheden uit. Al ruim 35 jaar is Hego een begrip in tuinliefhebbend Nederland. Of het nu gaat om de aanleg van wegen, het opwaarderen of uitbreiden van uw bedrijfsterrein, reconstrueren van woonwijken, het bouwrijp maken van grond, rioleringswerkzaamheden of het maken van een terras of oprit, in alle gevallen kan Hegoprojecten u van dienst zijn.

 

Historie Hego

In 1973 werd Hego opgericht door Herre Nieuwenhuis en Gorrit Hoeksma. Een bedrijf dat bestond uit stratenmakers die enkel en alleen topwerk leverden. Ruim 35 jaar later is Hego meer dan alleen een bestratingsbedrijf. Naast het bestraten is Hego zich in 1998 gaan verdiepen in de handel van sierbestrating nu bekend als Hegosteen.

Onderhoud bestrating en van tekening tot bestek

Ook kunt u Hegoprojecten inschakelen voor onderhoud aan uw bestrating zoals een verzakte tegel, wateroverlast en spoorvorming. Maar ook wanneer u een tekening, dwarsprofielen, hoogtemeting of een bestek nodig heeft, kunt u een beroep op ons doen.

Bij alles wat we doen, proberen we onze opdrachtgevers te ontzorgen en uiteindelijk willen we graag een mooi stuk werk maken, waar we samen met u trots op mogen zijn.

Wij werken o.a. voor:

  • Bedrijven
  • Instellingen
  • VVE’s
  • Hoveniers
  • Particulieren
    chaletbouw.be