hegoprojecten egaliseren

Egaliseren met laserblad

Egaliseren met laserapparatuur

Wij beschikken bijvoorbeeld over een xxxx shovel voorzien van lasergestuurd vlakbord. Met behulp van dit soort laserapparatuur kunnen we (grote) zand-of puinoppervlakten snel en nauwkeurig egaliseren. Dit kan zowel horizontaal als op afschot, die zonder verdere nabewerking, direct gebruikt kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bestrating, betonplaten of het aanbrengen van beton/asfalt.

Ondergrond & efficiëntie

De ondergrond is van groot belang. Dit vormt namelijk de basis voor een mooie strakke verharding van uw terrein. Of deze verharding nu plaats vindt door toepassing van bedrijfsvloerplaten of betonstraatstenen.

Wanneer wij banen schuiven houden wij rekening met de afwatering en een zo efficiënt mogelijke gebruik van zand en grond. Omdat de baan lasergestuurd wordt geprofileerd, wordt het leggen van de platen een stuk eenvoudiger en kunnen we met de nodige precisie te werk gaan. Waardoor er een prachtig resultaat ontstaat.

Over het lasergestuurd egaliseren van zand en puinbanen kunnen wij u alles vertellen. Wilt u zand of puinbanen laten egaliseren? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.