Hegoprojecten overige diensten

Overige Diensten

Bedrijfsplaatvloeren leggen of herleggen

Het leggen van bedrijfsvloerplaten is één van de hoofdactiviteiten van Hegoprojecten. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd uw bedrijf- of evenemententerrein realiseren. We beschikken hiervoor over moderne machines met laser gestuurde apparatuur en vacuüm techniek. Hoe gaat dit in zijn werk:

Snel en secuur leggen betonplaten

Met de lasertechniek wordt de onderbaan snel en uiterst nauwkeurig geprofileerd. Het nauwkeurig profileren van de onderbaan zorgt ervoor dat de betonplaten snel en secuur gelegd worden. Op deze manier wordt voorkomen dat er hinderlijke stootranden ontstaan tussen de aansluiting van de platen. Nadat de platen zijn gelegd worden deze door onze medewerkers nagericht, zodat er een optimaal resultaat ontstaat.

Afwatering regenwater

Een belangrijk aspect wat we meenemen tijdens het leggen van de platen is een goede afwatering van het regenwater, zowel via het zandbed als aan de oppervlakte. Hegoprojecten kan legwerk van de afwateringselementen en de aanleg van het riool gelijk meenemen in het werk.

Bent u van plan een terrein te verharden met betonplaten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Projectbegeleiding

Met projectbegeleiding kunt u gebruik maken van de vakkennis van Hegoprojecten om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van een bestek, het aanleveren van tekeningen inclusief dwarsprofielen, hoogtemetingen en zogenaamde nul-metingen.

Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.